loading...
موضوعات حقوقی
yegane بازدید : 47 دوشنبه 06 اردیبهشت 1400 نظرات (0)

همانطور که بیان شد، وکیل حقوقی دارای انواع مختلفی است. در اینجا بعضی از انواع آن که وکالت در این حوزه ها به صورت تخصصی انجام می شود، توضیح داده می شود.

وکیل امور قراردادها

وکیلی که در نحوه تنظیم قراردادهای بین اشخاص، اطلاعات تخصصی داشته باشد وکیل امور قراردادهاست. این قراردادها میتواند بین اشخاص حقیقی و حقوقی تنظیم شود. قطعا وجود وکیل متخصص و با تجربه هنگام عقد قراردادها تا حدود زیادی می تواند از وقوع ضرر و زیان احتمالی و کلاهبرداری ها در آینده جلوگیری کند.

https://hamyanedalat.com/

yegane بازدید : 43 دوشنبه 06 اردیبهشت 1400 نظرات (0)

داشتن رابطه نامشروع بر اساس فرهنگ یک جامعه می تواند تاثیرات متفاوتی در طرفین و بسیار بیشتر در خانواده های دو طرف بخصوص در افراد متاهل داشته باشد اما به صورت کلی از تبعات یک رابطه نامشروع می توان به احساس گناه در فردی که مرتکب این عمل شده اشاره کرد و ممکن است در دراز مدت آثار مخربی بر روان فرد بگذارد.

داشتن هرگونه روابطی که از آن به عنوان یک رابطه نامشروع یاد می شود پس از ازدواج ممکن است باعث ایجاد سوء تفاهمات بین زوجین گردد و به صورت ناخودآگاه حس شک و تردید بین طرفین را به دنبال داشته باشد. حسی که شاید نتوان تا آخر عمر آن را به فراموشی سپرد. روابط نامشروع را می توان در حال حاضر به عنوان یکی از دلایل اصلی در از هم پاشیدگی بنیان خانواده ها دانست.

داشتن روابط بیش از حد در گذشته باعث ایجاد نوعی اعتیاد در طرف می گردد که حتی ممکن است فرد بعد از داشتن یک زندگی مشترک درصدد ایجاد یک رابطه دیگر برآید که به نوعی آن را تنوع طلبی می گویند به طوری که بر اساس تحقیات صورت گرفته بسیاری از فساد های بعد از ازدواج ریشه در عادت های فساد آور قبل از ازدواج دارد.

در برخی موارد نیز داشتن رابطه نامشروع از نظر روانی باعث ایجاد ترس واضطراب در زن یا مرد می شود. این ترس ناشی از ایجاد تفکرات ذهنی است که در فرد رخ می دهد. این تفکرات شامل مواردی از قبیل این که در آینده ممکن است دچار رسوایی شود و یا اینکه ممکن است مرد پس از لذت بردن ازطرف مقابل او را برای همیشه ترک کند.

اگر به طور عمده و به هر نحوی در هر جامعه ای این نوع روابط کنترل نشود منجر به ایجاد یک نوع هرج و مرج جنسی خواهد شد به طوریکه بسیاری از جامعه شناسان بر این امر تاکید می کنند که اگر ارتباط جنسی با ازدواج کنترل نشود و به این صورت که هر شخصی بخواهد با هر کسی رابطه برقرار کند این امر به نوبه خود باعث ایجاد نوعی ناهنجاری در جامعه می گردد.

https://hamyanedalat.com/liaison/

yegane بازدید : 50 چهارشنبه 01 بهمن 1399 نظرات (0)

استرداد جهیزیه چگونه است ؟

وقتی زن و مرد قصد جدا شدن داشته باشند ، بعد از تمام مراحل عاطفی بالاخره نوبت به جدا شدن مادی نیز می رسد. جهیزیه که روزی توسط زن یا خانواده او تهیه شده می تواند محل دعوا در مراحل طلاق باشد. استرداد جهیزیه موضوعی است که بسیار از خانم های در معرض طلاق به آن فکر می کنند. در این مطلب سعی کرده ایم قوانین پیرامون استرداد جهیزیه را مورد مطالعه قرار دهیم.

در ابتدا باید دو حالت بررسی شود:

1- استرداد جهیزیه بدون سیاهه

در این حالت زوجه باید برای استرداد جهیزیه خود دلایل و مدارکی را مبنی بر اینکه چه وسایلی را به خانه زوج برده است به دادگاه ارائه نماید که این دلایل می‌تواند یا فاکتورهای خرید لوازم جهیزیه باشد یا در صورت موجود نبودن آنها، شهادت شهودی باشد که جهیزیه و انتقال آن به منزل شوهر را مشاهده کردند و حاضر به ادای شهادت در دادگاه می باشند.

2- استرداد جهیزیه بر مبنای سیاهه

وجود لیست اقلام جهیزیه یا سیاهه، دعوای استرداد جهیزیه را سهل تر می‌کند. این لیست باید شامل فهرستی کامل از اقلام جهیزیه همراه با جزئیات آن باشد و بعد از انتقال به منزل شوهر به امضای وی برسد.

 

در خصوص چگونگی استرداد جهیزیه باید گفت که زن در هر زمان چه در هنگام زندگی مشترک، چه در حین طلاق و چه بعد از طلاق می تواند جهیزیه ای را که به منزل شوهر برده است مطالبه کند. زوجه برای استرداد جهیزیه خود باید دادخواست ای با عنوان دعوای استرداد جهیزیه به دادگاه ارائه نماید. توجه داشته باشید که اگر ارزش جهیزیه کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد باید دادخواست استرداد جهیزیه به شورای حل اختلاف ارائه گردد و در غیر این صورت دعوای استرداد جهیزیه در صلاحیت دادگاه خانواده است.

http://webilaw.com/representing-divorce-lawsuits/

yegane بازدید : 44 جمعه 26 دی 1399 نظرات (0)

وقتی افراد طی قراردادی شیء یا مکانی که مالک آن هستند را در ازای مبلغ و یا شیء دیگر تبادل میکندد با یکدیگر معامله کرده اند. معاملات در سطح خرد و کلان از گذشته تا کنون رکن اصلی تجارت و بازرگانی بوده است و همواره بحث خرید و فروش عادلانه از اهمیت زیادی برخوردار است.
اما این مسئله وقتی مشکل ساز میشود که یکی از طرفین به قصد ضرر زدن و یا به کارگیری ترفندی نابه جا، اقدام به دریافت سود و منافع شخصی و یا کلاه برداری کند. در ادامه وکیل کلاه برداری آهوپای جهت آگاه سازی مخاطبان به ترفندهای مختلف در معاملات خودرو که بسیار کاربردی هستند، پرداخته است.

ترفند های کلاه برداری در فروش خودرو

در کلاه برداری نکته ای که وجود دارد این است که افراد مال باخته به جهت تقلبی که طرفین معامله به کار گرفته است ابتدا با رضایت خود دست به معامله میزنند و پس از گذشت چندی متوجه ضرری که به آن ها وارد شده است میشوند. اخیرا با توجه به هشدار ها و مراقبت هایی که وجود دارد، به دلیل افزایش قیمت خودرو آمار کلاه برداری در این حوزه هم بیشتر شده است.

البته کلاه برداری در خرید و فروش ماشین انواع و ترفند های متعددی دارد که بسیاری از افراد را سر درگم میکند. از جمله ترفند هایی که بسیار رواج دارد این است که فرد کلاه بردار در قولنامه و یا سند ماشین ذکر میکند که قبل از تسویه حساب، خودرو باید کارشناسی شود و اگر نظر کارشناس با توضیحات فروشنده برابری نکند، فرد خاطی باید خسارت دهد و قرار داد را فسخ کند اما عمل کلاه برداری زمانی صورت میگیرد که شخص کلاه بردار از طریق تبانی و کارشناسی ساختگی به ماشین ایراداتی وارد میکنند تا دریافت خسارت را به شخص فروشنده تحمیل کنند. در اینجا اگر شخص متضرر حتی شکایت هم بکند اما با ترفند ساختگی کلاه بردار قادر به پس گرفتن حق خود نمیباشد زیرا قولنامه و سند با مشخصات خودرو برابری نمیکند و شخص فروشنده محکوم به ضرر است.

کلاه برداری در خرید خودرو

متاسفانه در هنگام خرید و فروش خود رو ترفندهای بسیاری برای کلاه برداری به کار گرفته میشود که شخص خریدار را متضرر میکند یکی از این موارد فروش خود رو به چند نفر میباشد که به راحتی شخص کلاهبردار از طریق جعل سند با افراد متعدد دست به معامله میزند و در هنگام تحویل نام و نشان خود را از بین میبرد که این مورد تاکنون افراد بسیاری را به دردسر شکایت انداخته است. اما در نمونه مشابه، مورد دیگری که رواج بسیاری دارد فروش خودرویی با آپشن و کارایی پایین به جای خودرویی با تمام امکانات و آپشن است که در این راستا پیشنهاد میشود همیشه از کارشناسی حرفه ای بهره بگیرید تا به دام چنین اشخاصی نیوفتید.

مواردی که گفته شد همیشه زمینه ساز کلاه برداری در خرید و فروش خودرو بوده است که در شرایط کنونی به جهت افزایش آگهی های فروش انترنتی بسیار شایع شده است و در بسیاری از موارد افراد حتی با گرفتن بیعانه دست به کلاه برداری میزنند؛ لذا توصیه میشود هیچگاه به آگهی های مختلف و ناشناس که زیر قیمت هستند اعتماد نکنید.

کلاه برداری خودروی کارکرده

موردی که در معاملات خودروی شخصی، برخلاف خریداری از نمایشگاه و یا نمایندگی پیش می آید این است که به راحتی خودرویی با آسیب های مکانیکی فراوان و مشکلاتی مانند رنگ شدن و غیره را به جای خودروی سالم معامله میکنند و در اینجا شخص فروشنده نشانی از خود باقی نمیگذارد و نسبت به معامله خود پاسخگو نیست. از این دست اتفاقات بسیار رخ میدهد و سود اصلی را آن دسته از دلالان و سارقانی میبرند که از این روش دست به کلاه برداری میزنند.

کلاه برداری در فروش خودروی صفر

در این دسته از کلاه برداری، اشخاص متقلب با جعل سایت هایی در زمینه ثبت نام خودرو صفر، افراد را وادار به پرداخت بیعانه میکنند اما هنگام تحویل خودرو مدرکی وجو ندارد. به همین دلیل است که هشدار داده میشود از سلامت معامله در بنگاه های فروش و نمایندگی های رسمی با احراز هویت خاص خود اطمینان حاصل کنید، سپس اقدام به واریز هرگونه وجهی نمایید.

مجازات کسانی که در فروش خودرو تبانی میکنند

طبق ماده 2 آیین دادرسی کیفری و بخش مجازات بردن مال غیر، اشخاصی که به عنوان شخص ثالث در دعوایی وارد شده یا به عنوان شخص ثالث بر حکمی اعتراض کرده یا بر محکوم به حکمی‌مستقیماً اقامه دعوی نمایند و این اقدامات آنها ناشی از تبانی با یکی از اصحاب دعوی برای بردن مال یا تضییع حق طرف دیگر دعوی باشد کلاه‌بردار‌محسوب و علاوه بر تأدیه خسارات وارده به مجازات کلاهبرداری محکوم خواهند بود.

‌تبانی هر یک از طرفین دعوای اصلی با اشخاص فوق نیز در حکم کلاهبرداری است و مرتکب به مجازات مذکوره محکوم می‌گردد..
‌تبصره – اشخاصی که اقدامات مذکوره در فوق را قبل از تاریخ اجرای این قانون نموده‌اند در صورتی مجازات خواهند شد که پس از تاریخ اجرای‌این قانون نیز آن اقدامات را تعقیب نمایند.

 

نتیجه گیری

سخن آخر این است که هیچگاه به مراجع غیر رسمی از جمله بنگاه ها، معاملات شخصی و غیر رسمی در انتقال سند و یا معاملات زیر قیمت اعتماد نکنید و حتما پیش از انجام معامله نسبت به کارشناسی دقیق خودرو اطمینان حاصل کنید تا از معامله ای کم خطر برخوردار باشید. همچنین در هنگام بروز مشکل در معاملات خودرو میتوانید جهت وکالت کلاهبرداری با وکیل کلاه برداری آهوپای تماس بگیرید.

https://webilaw.com/

yegane بازدید : 43 جمعه 26 دی 1399 نظرات (0)

یکی از مشکلاتی که امروزه گریبا‌ن‌گیر بسیاری از افراد جامعه شده است، اعتیاد به مصرف مشروبات الکلی یا شرب خمر است. مشکل دیگر پایین آمدن سن مصرف است؛ همین امر سبب می‌شود تا جوانان و نوجوانان در معرض رفتارهای انحرافی قرار گیرند و در کنار مصرف الکل، جرم های دیگری را انجام دهند. طبق بررسی ‌های انجام شده، تعداد پرونده های مربوط به وکالت شرب خمر در تهران با رشد زیادی روبه‌رو است که این خود نگران کننده است.

عوارض و تاثیرات مضر مصرف الکل

مصرف الکل در دراز مدت سبب می‌شود تا فرد به یک زوال اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی برسد. از طرفی می‌تواند زمینه ساز جرایم خشن دیگر نیز شود. مصرف الکل نه تنها باعث آسیب‌های روحی می‌شود، بلکه عوارض جسمی را نیز به دنبال دارد. تغییرات خلق و خو، اشکال در به‌خاطر سپاری وقایع، اختلال در قضاوت، سرطان دستگاه گوارش و… همگی ناشی از مصرف بی رویه مشروبات الکلی است.

حتما بخوانید: رانندگی در حالت مستی و مجازات آن (راهنمای جامع)

شرب خمر به چند دسته تقسیم می‌شود؟

 مستی تعمدی: اگر کسی از تاثیری که مشروبات الکی بر او دارد، آگاه بود و عمدا اقدام به شرب خمر کند؛ این نوع مستی تعمدی است. اگر فردی اتفاقی مست شده باشد برای جرايمی که در حال مستی مرتکب شود مسئول قلمداد نمی‌شود؛ به این نوع مستی، مستی اتفاقی می‌گویند.

مستی مزمن: اگر فردی برای مدت طولانی مشروبات الکلی مصرف کرده باشند و به آن اعتیاد پیدا کرده باشد به مستی مزمن مبتلا شده است.

مستی از دیدگاه فقه اسلامی چگونه است؟

خمر در لغت به مايعی گويند که نوشيدنش مستی آورد .هم چنين به معنی ستر و پوشاندن چيزی است. هر چيزی که با آن يا به وسيله آن پوشانده شود خمار نيز گفته می‌شود. جرم انگاری در هر نظام کيفری ريشه در ارزش‌های پذيرفته شده آن مکتب دارد و به همين دليل نظام کيفری در هر جامعه نشان دهنده ارزش‌های مورد تاييد آن جامعه است. اسلام اداره امور زندگی انفرادی و اجتماعی انسان را به دست عقل سالم سپرده است. استعمال مشروبات الکلی شديدا در اسلام ممنوع و حتی نسبت به نوشيدن يک قطره از مسکرات ۸۰ تازيانه مجازات تعيين شده است. خوردن مشروبات الکلی در ميان ساير کارهای مزاحم عقل و تدبير تنها عملی است که سرو کارش مستقيما با عقل و شعور است و تنها به منظور کشتن تعقل و تقويت عواطف بی‌سرپرست انجام داده می‌شود و به همين جهت آثار شوم و نتيجه های زشت و ناهنجاری را در پی دارد.

چگونه می‌توان جرم شرب خمر را اثبات کرد؟

برای اثبات جرم مصرف مشروبات الکی، سه راه وجود دارد: خود شخص از طریق نوشتن یا هر روش دیگر بدون ابهام اعلام کند. برای اثبات یک بار اقرار کافی است. اگر متهم ادعا کند که اقرار او در اثر شکنجه، آزار جسمی و روحی بوده است؛ اقرار وی فاقد ارزش می‌شود و نیازی به ارائه مدرک برای اثبات ادعا نیست.

راه دوم شهادت شخص ثالثی است که در هنگام وقوع جرم حضور داشته و شاهد تمامی ماجرا بوده است. برای اثبات جرم شرب خمر ۲ مرد عادل، عاقل، بالغ و مسلمان باید شهادت دهند.

راه سوم هم علم قاضی است که قاضی با توجه به مدارک و شواهد می‌تواند این جرم را اثبات کند.

مجازات شرب خمر

در شرع شرایط مجازات این جرم بیان شده است و جرم شرب خمر یک جرم حدی است. استعمال مشروبات الکلی در اماکن و معابر منجر به ۲ الی ۶ ماه حبس تعزیری می‌شود. تاسیس مکان‌هایی برای مصرف مشروبات الکی ۳ ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق را در پی دارد. اگر فردی هم مکانی را برای جرم شرب خمر تاسیس کند و هم مردم را به آن دعوت کند، به حداکثر مجازات محکوم می‌شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه شرب خمر می‌توانید با وکیل شرب خمر آهوپای در تماس باشید…

yegane بازدید : 47 پنجشنبه 18 دی 1399 نظرات (0)

مدت زیادی است کلاه برداری از نوع مدرن خود و یا همان کلاه برداری اینترنتی و رایانه ای، در نظر مجریان قانون و قانون گذاران مسئله ای مهم شمرده میشود که میتوان علت آن را این در نظر گرفت که کلاه برداری اینترنتی به شایع ترین جرم در فضای مجازی و اینترنتی تبدیل شده است و اگر ادامه دار شود تبعات آن برای آینده بازرگانی و حقوقی تامل برانگیز خواهد بود؛ لذا در این سو، اقداماتی به روز و بسیار سخت در نظر گرفته میشود؛ اما همین امر سبب پیشرفت در فنون عمده کلاه برداری اینترنتی از سوی مجرمان میشود.

ایجاد سایت های خرید اینترنتی جعلی یکی از همین جرائم است که با سو استفاده از اعتماد مشتریان، دست به کلاه برداری میزنند. در ادامه موارد کلیدی در این جرم و تشریح آن توسط وکیل کلاه برداری اینترنتی آهوپای انجام شده است و امید است مورد استفاده مخاطبان قرار گیرد.

فروشگاه اینترنتی جعلی


رشد بازار و فعالیت های بازاریابی و حرکت به سمت آسان سازی و صرفه جویی در وقت، باعث شده است بسیاری از مواردی که در زندگی روزانه با آن ها سروکار داریم الگویی آنلاین و اینترنتی را پیش بگیرند که یکی از مطرح ترین آن ها خرید اینترنتی است. رشد تکنولوژی باعث شده تا بسیاری از فعالیت های تجاری شیوه اینترنتی به خود بگیرند و ایجاد کسب و کارهای اینترنتی در بستر سایت ها، صفحات مجازی و آنلاین شاپ سازها، روز افزون شود.
از طرفی این موضوع افزون بر مزیت هایی که به دنبال دارد از منظر قانونی مشکلات زیادی را ایجاد کرده است و به خاطر اینترنتی بودن ماهیت خود، کلاه برداران زیادی را نسبت به سواستفاده ترغیب کرده است.


مصادیق کلاه برداری فروشگاه های اینرتنی

مشخص شد که کلاه برداری از طریق ایجاد سایت ها و صفحات مجازی جعلی به گونه ای است که هنگامی که مشتریان اقدام به واریز جهت دریافت محصول خود میکنند، پس از عدم پاسخگویی از سمت مسئول فروشگاه آنلاین متوجه دروغین بودن صفحه یا سایت و از دست دادن اموال خود میشوند. اما این فرایند مستلزم ترفندهایی است که همه روزه توسط مجرمین این زمینه تغییر و پیشرفت میکند.

طرح حراج و تخفیف بالا از مواردی است که به طور موفقیت آمیزی بری اکثر کلاه برداران اینترنتی عمل میکند اما باید توجه داشته باشید که اکثر طرح های تخفیف به جهت جذب مشتریان و اقدام به سوء استفاده از آنان است و در اکثر موارد پیام های تبلیغاتی این صفحات صحت ندارد اما چنانچه قصد خرید از حراجی و طرح تخفیف دارید، به نشانی درگاه پرداخت و مقایسه نوع کالا با تناسب قیمت آن توجه کنید.

عرضه کالای تقلبی یکی از مصادیقی است که به کرات توسط سایت های جعلی تکرار میشود به این صورت که کالایی که توسط مشتری سفارش داده شده است با موردی که دریافت کرده اسست بسیار تفاوت دارد و ارزش مالی آن کمتر از آن است که برایش صرف شده؛ از این جهت توصیه میشود به سایت هایی که اغلب پرداخت درب منزل را هنگام تحویل دارند اعتماد کنید.

نماد اعتماد چیست؟

نماد اعتماد الکترونیک نشانه‌ای است که از سوی مرکز تجارت الکترونیک زیر نظر وزارت صنعت و معدن و تجارت به عنوان تاییدیه به فروشگاه های اینترنتی مطمعن داده میشود. نماد اعتماد الکترونیک نشان دهنده ی اعتبار و صحت فروشگاه اینترنتی می‌باشد و داشتن این نشان موجب رسمیت بخشیدن و نظام مندی سایت می‌شود، که این امر در ایجاد اعتماد در کاربران بسیار موثر است. اما باید توجه داشت که بسیاری از سایت های فروشگاه اینترنتی بدون اخذ نماد اعتماد الکترونیک فعالیت میکنند بنابراین شناسایی این نماد در فراهم شدن اعتماد مشتریان امری مهم است؛ پس میتوان نتیجه گرفت اخذ نماد اعتماد الکترونیکی برای فروشگاه های اینترنتی توسط مرکز توسعه تجارت در جهت اعتماد سازی، بالا بردن ضریب امنیت، ساماندهی و رسمیت بخشی به فعالیت این فروشگاه ها و ایجاد رقابت سالم در کاهش قیمتها و ارتقای سطح کیفیت فروش کالا و ارائه خدمات مناسب به مصرف کنندگان خریدار از فروشگاه های اینترنتی ضروری است و به تمامی شبکه های اجتماعی و وبسایت ها تعلق میگیرد.

مزیت داشتن نماد الکترونیک در اینجاست که با اخذ آن اطلاعات مالک در هنگام بروز مشکلات قابل شناسایی و پیگیری است همچنین امنیت حساب کاربرانی که خرید اینترنتی انجام میدهند تامبن است و مباحثی مانند فیشینگ مطرح نیست.

خرید اینترنتی امن چیست؟

با وجود تمام تهدیداتی که در فضای مجازی نسبت به خرید اینترنتی وجود دارد، خرید امن و صحیح امکان پذیر است اما این نکته مشروط به رعایت نکاتی میباشد، برای مثال کاربران همیشه باید حالت امن درگاه و آدرس سایت را مرور کنند و یا قبل از خرید اینترنتی و پرداخت آنلاین در فروشگاه‌های اینترنتی خرده فروش، به هویت و راه های ارتباطی فروشگاه مربوطه توجه داشته باشند. اکثریت فروشگاه‌های اینترنتی معتبر دارای نشانی و شماره تماس معتبر بوده و در چارچوب شرکت یا مجموعه‌ای رسمی و ثبت شده فعالیت می‌نمایند که در کنار فروش فیزیکی، الگوی آنلاین را هم در کسب و کار خود قرار داده اند.

نتیجه گیری

محبوبیت و سهولت در فروش اینترنتی موضوعی انکار نشدنی است و بسیاری از تبلیغات ها و خرید و فروش ها حول همین محور هستند و همین زمینه کسب و کارهای فراوانی را ایجاد کرده است؛ اما این بحث تا جایی عاری از عیب است که به کلاه برداران مجال برپایی سایت های جعلی را ندهد؛ بنابراین مسئله پرداخت امن یکی از موارد قابل توجه برای کاربران و حتی بنگاه های اقتصادی و اینترنتی میباشد. در آخر، این نکته خاطر نشان میشود که شما میتوانید در صورت بروز هرگونه مشکل در این موارد با وکیل کلاه برداری رایانه ای آهوپای در امر وکالت کلاه برداری اینترنتی کمک بگیرید

yegane بازدید : 49 پنجشنبه 18 دی 1399 نظرات (0)

کلاهبرداری مشدد چیست و چه مواردی را در بر میگیرد؟

همه افراد آگاهی دارند که کلاه برداری از آن دسته جرائم ناروا هستند که افزون بر تصویر قانونی و جرم انگاشته شدنش، به خاطر سوء استفاده از حسن اعتماد و تضمین فرد دیگری، از اعمال بسیار شنیع در بحث فقه و البته منظر جامعه محسوب میشود؛ به علاوه باید اقرار کرد با وجود قوانین بسیار در حوزه اقتصادی و قضایی، بازهم کلاه برداری از جرائم شایع در طح جامعه به حساب می آید. آنچه در اینجا به اطلاع شما میرسانیم، خلاصه و گوشه ای از وسعت انواع این جرم میباشد که توسط وکیل کلاهبرداری آهوپای گردآوری شده است.

 

ماهیت کلاهبرداری و درجه‎ی آن

به موجب ماده 238 قانون کیفر همگانی، گفته میشود هرکس با توسل به ابزار تقلب و حیله بخواهد مال دیگری را تصاحب کند، اقدام به کلاه برداری کرده است. موردی که بین کلاه برداری و سرقت تفکیک ایجاد میکند در این است که در کلاه برداری مال باخته با رضایت اولیه خود اموال و یا اختیارش را به دست مجرم میدهد. بنابر این با تشریح مفصل قانون گذاران در این باب مشخص میشود که هرکه در مصادیق مزبور اقدام به تصاحب و یا حتی حیف و میل مالی کند مرتکب کلاه برداری شده است؛ لازم به ذکر است که کلاه برداری از جمله جرایم مقید است؛ یعنی تحقق آن مقید به بردن مال دیگری است و تا اعمال متقلبانه و منتج به بردن مال افراد نشود، کلاهبرداری محسوب نمی‌شود. با همه این ها اما، کلاه برداری هم مانند سایر جرائم از درجات مختلفی برخوردار است و به مجرمان تنها تحت عنوان مرتکب نگاه نمیشود.

 

کلاه برداری ساده و تشدید شده

به جهت بر قراری کیفیر و مجازات قانونی، موجباتی وجود دارد که قاضی و قانون گذار را مکلف به تشدید مجازات نسبت به چیزی که در قانون است، در برابر برخی جرائم و افراد میکند که از آن به عنوان تشدید مجازات یاد میکنیم. کلاه برداری در همین دسته قرار میگیر و از این حیث به دو دسته ساده و کلاه برداری مشدد تقسیم میشود.

کلاه برداری ساده عبارت است از تمامی مواردی که در مقاله کلاه برداری چیست و چه مصادیقی دارد؟ وجود دارد و شامل تمامی افراد در هر قشری میشود. اما چنانچه کسی که مرتکب کلاه برداری شده است از کارمندان دولت و نهادهای دولتی، چه به صورت واقعی و جعلی( خود را تحت نام چنین افرادی معرفی کند)، باشد و برای پیشبرد اهداف خود از ابزار گسترده مانند رسانه های جمعی استفاده کند، قانون تشدید مجازات در حق او اعمال میشود و موارد مذکور را در دسته بندی کلاه برداری مشدد قرار میدهند.

استفاده از رادیو، تلویزیون، روزنامه و مجله یا نطق در مجامع و یا انتشار آگهی چاپی یا خطی‌ جهت تبلیغات با هدف ارتکاب کلاهبرداری که در این ماده ذکر شده است، تمثیلی است و شامل طرق دیگر تبلیغات، از جمله استفاده از بستر اینترنت و فضای مجازی نیز می‌شود. تشدید مجازات جهت برخورداری از عدالت در سطح جامعه و دستگاه های دولتی صورت میگیرد و اهمیت زیادی دارد.

 

مجازات کلاه برداری مشدد

به جز رد مال و حبس به مدت دو تا ده سال و همچنین پرداخت جزای نقدی معادل پول اخذ شده که در قانون برای کلاه برداری مقرر شده است، مواردی در مجازات کلاه برداری وجود دارد که آن را از نوع ساده این جرم متمایز میکند. مطابق ماده 17 قانون مجازات اسلامی مصوب 1370، کیفرهای مذکور برای حفظ نظم و مراعات مصلحت اجتماعی در قبال تخلف از مقررات و نظامات حکومتی، اعمال می گردد و ماده 3 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب 1367 مجمع تشخیص مصلحت نظام اسلامی، به ممنوعیت مستخدمین دولتی، به طور کلی، اعم از قضایی و اداری به خاطر انجام کلاه برداری اشاره شده است؛ پس اگر شروع كننده کلاه برداری كارمند دولت، به به صورت رسمی و غیر رسمی باشد، از خدمات دولتی منفصل دائم می شود و در مراتب پايين تر به انفصال موقت از شش ماه تا سه سال محكوم خواهد شد.

 

کیفیات مشدده چیست و آیا در کلاه برداری نقشی دارد؟

اوضاع و احوالی است که قانون عنوانی برای آنها ذکر نکرده و تحت آن عنوان، کیفیت مشدد تلقی نشده ولی بقضات اختیار داده که بین حداقل و حداکثر مجازات کیفیاتی راکه بنظرآنان موجب تشدید است در امر تشدید مجازات تاثیر دهند. واضح است که در مورد کلاه برداری با توجه به قصد و نیت و یا حیله ای که فرد مرتکب از آن برای کلاه برداری استفاده کرده است، کیفیت مشدده لحاظ میشود.

جمع بندی

تا اینجا این موارد دریافت شد که کلاه برداری از دسته جرائم علیه اموال است که فرد مجرم با تعرض به حقوق مالی افراد و تقلب، در اموال آن ها خدشه و آسیب وارد میکند و گاه میتواند آن قدر در سطح گسترده ای صورت بگیرد که مشمول نوع تشدید شده خود که همان کلاه برداری مشدد است بشود. در کنار مطالعه این مقاله میتوانید جهت مشاوره حقوقی با وکیل کلاه برداری آهوپای تماس بگیرید.

yegane بازدید : 45 جمعه 12 دی 1399 نظرات (0)

طلاق توافقی چیست ؟

  1. طلاق توافقی به نوعی از طلاق گفته می شود که در آن زن و شوهر هر دو بر انجام طلاق، توافق دارند و متقاضی طلاق توافقی می باشن برای گرفتن طلاق توافقی نیازی به ارائه دلیل یا وجود شرایط خاص قانونی نیست و زن و شوهر در هر زمان می‌توانند با توافق یکدیگر تقاضای طلاق توافقی نمایند.
  2. .در طلاق توافقی زن و شوهر باید با در دست داشتن شناسنامه و عقد نامه، به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و اقدام به ثبت دادخواست طلاق توافقی نمایند.  پس از آن هنگام مراجعه حضوری توافق خود را در اموری مانند مهریه و نحوه وصول آن، نفقه ایام عده، شیوه استرداد جهیزیه، حضانت فرزند بعد از طلاق، ملاقات فرزند و سایر موارد مورد توافق در واحد مشاوره مکتوب کنند و به دادگاه خانواده تقدیم کنند. دادگاه پس بررسی رای یه طلاق توافقی می دهد.
  1. در انواع طلاق به جز طلاق توافقی دادگاه به زوجین تکلیف می‌کند که هر یک داوری از میان بستگانشان انتخاب و معرفی نمایند و اگر زوجین نخواهند یا نتوانند داور معرفی کنند، خود دادگاه طبق شرایط قانونی نسبت به تعیین داور اقدام می کند. این داوران باید با زوجین صحبت کنند و آنها را به مصالحه و سازش دعوت کنند. اگر داوران به نتیجه مطلوب نرسیدند، گزارشی به دادگاه ارائه می دهند و دادگاه نیز بر اساس توافق زوجین مبادرت به صدور گواهی عدم امکان سازش می کند. اما این مورد در طلاق توافقی لازم نیست.
  2. طبق قانون یکی از مراحل انجام طلاق، از جمله طلاق توافقی مشاوره است که این مشاوره اجباری می باشد. محل واحد مشاوره در دادگاه می باشد و اگر هر یک از زوجین تمایلی به حضور در جلسه مشاوره نداشته باشند جلسه با حضور وکیل آنها برگزار خواهد شد دیگر نیازی به حضور طرفین نیست.
  3. در طی مراحل طلاق توافقی ارائه گواهی مبنی بر بارداربودن یا نبودن زوجه لازم است. مگر در دو صورت: یکی توافق طرفین بر باردار بودن زوجه و دیگری باکره بودن زوجه که در این دو مورد نیازی به  ارائه گواهی نیست.
  4. طرفین باید حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی خود را ساقط نمایند تا حکمی که دادگاه صادر می نماید قطعی باشد و سپس دادگاه طبق توافقات طرفین اقدام به صدور گواهی عدم امکان سازش می نماید.
  5. سپس زوجین با ارائه گواهی عدم امکان سازش به دفترخانه طلاق می‌توانند طلاق خود را جاری و ثبت نمایند. گفتنی است که هیچ زن و شوهری نمی توانند بدون رای دادگاه (گواهی عدم امکان سازش)، مستقیما برای طلاق توافقی به دفترخانه طلاق مراجعه کنند و دفترخانه طلاق نمی تواند بدون این گواهی صیغه طلاق را جاری سازد.
  6. گواهی عدم امکان سازش در طلاق توافقی به مدت سه ماه اعتبار دارد و در سه نسخه تنظیم می شود و به هر یک از زوجین یک نسخه از گواهی عدم امکان سازش را تحویل می نمایند.  اگر زوجین ظرف سه ماه اقدام به انجام طلاق ننمایند، گواهی فوق و کلیه توافقاتی که زوجین با هم داشته اند بی اعتبار می گردد.

9.در تهران انجام پروسه طلاق توافقی معمولا کمتر از ده روز زمان می برد و در شهرستان ها معمولا این مدت کوتاه تر خواهد بود. 

https://webilaw.com/representing-divorce-lawsuits/

yegane بازدید : 57 شنبه 28 تیر 1399 نظرات (0)

قبل از بررسی مجازات تولید، حمل و نگهداری مواد مخدر صنعتی، بررسی بندها و مواد قانون مبارزه با مواد مخدر و همچنین   پرداختن به موارد منجر به اعدام در مواد مخدر، به معرفی موادی که در گروه مواد مخدر صنعتی قرار می‌گیرند خواهیم پرداخت:

موادمخدر صنعتی

از مواد مخدر صنعتی که متاسفانه در جامعه به شکل گسترده ای توزیع و مصرف می‌شود میتوان به : هروئین، مورفین، کوکائین، LSD، MDMA، GHB،اکستاسی،کریستال،مسکالین،نالتروکسان، کتامین، فلونیترازپام، آمفتامین و مت آمفتامین یا همان شیشه اشاره کرد.
(هرماده ای با هر عنوان دیگری که از موادمخدر صنعتی بوده و به روش های شیمیایی تولید و سنتز شده است در این زمره قرار گرفته و مجازات مشابه دارد)

چرا حکم مواد مخدر صنعتی سنگین تر از مواد مخدر سنتی است؟

عوارض و آسیب های ناشی از یک بار مصرف موادمخدر صنعتی بر جسم فرد ۵ الی ۸ سال بعد از مصرف همچنان باقی خواهد ماند، مصرف کنندگان مواد صنعتی مدت طولانی تری نسبت به دیگر مواد مخدر سنتی نشئه هستند همچنین اعتیاد به این دست مواد بسیار شدید بوده و می تواند آثار بشدت مخربی بر جامعه داشته باشد.

مجازات های مربوط به موادمخدر صنعتی

طبق ماده ۸ قانون مبارزه با مواد مخدر وارد کردن، مبادرت به ساخت، تولید،توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش، در معرض فروش قراردادن، نگهداری، مخفی کردن و حمل کردن با توجه به میزان مواد( خلوص آن) به مجازات های زیر محکوم خواهند شد:

۱)تا پنج سانتی گرم، از پانصدهزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق.
۲)بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی وسی تا هفتاد ضربه شلاق.
۳)بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
۴)بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
۵)بیش از پانزده گرم تا سی گرم، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
۶)بیش از سی گرم، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

نکات مجازات موادمخدر

نکته۱: حساسیت قانون گذار نسبت به موادمخدر صنعتی تا حدی بوده که حتی برای کمتر از یک گرم آن هم جرم انگاری کرده است. بند ۱ و ۲ این ماده ناظر به مواد به میزان زیر یک گرم است.

نکته۲: مجازاتهای مرتکبین جرایم مذکور در بندهای ۱ تا ۵ ماده ۸ برای بار دوم یک برابر و نیم مجازات مذکور در هر بند و برای بار سوم دو برابر میزان مقرر در هر بند خواهدبود. مجازات شلاق برای بار دوم به بعد، حداکثر هفتاد و چهار ضربه می باشد.

نکته۳: به موجب تبصره ی یک ماده فوق، هر گاه محرز شود مرتکب جرم موضوع بند (۶) این ماده برای بار اول مرتکب این جرم شده و موفق به توزیع یا فروش آن هم نشده در صورتی که میزان مواد بیش از یکصد گرم نباشد با جمع شروط مذکور یا عدم احراز قصد توزیع یا فروش در داخل کشوربا توجه به کیفیت و مسیر حمل، دادگاه به حبس ابد و مصادره اموال ناشی از همان جرم، حکم خواهد داد.

نکته۴: چنانچه در مرتبه چهارم مجموع مواد مخدر در اثر تکرار به سی گرم برسد مرتکب درحکم مفسد فی الارض است و به مجازات اعدام محکوم می شود.
حکم اعدام در صورت مصلحت در محل زندگی محکوم و در ملا عام اجرا خواهد شد. چنانچه مجموع مواد مخدر در مرتبه چهارم در اثر تکرار به سی گرم نرسد، مرتکب به چهل تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم می شود.

اعدام در اسلام امری است استثنایی و اصل حرمت دماء بر ما واجب می کند که به سادگی جان مسلمانی را از او سلب نکنیم. به این منظور عواملی مثل خلوص مواد، آگاهی مرتکب از نوع مواد، وجود مسئولیت کیفری و … از مواردی است که می‌تواند جرم انگاری و مجازات متهم را کاهش یا افزایش دهد.

وکیل مواد مخدر

yegane بازدید : 57 سه شنبه 24 تیر 1399 نظرات (0)

ازآنجایی‌که شغل وکالت شغلی سخت و پراسترس است، فردی که قصد انتخاب آن را دارد باید شخصیتی ریسک‌پذیر و منعطف و درعین‌حال قاطع داشته باشد.


علل عمده نارضایتی وکلا از شغل وکالت

1- کار مداوم

2- بازار کار رقابتی

3- ماهیت رابطه وکالت و موکل

4‌- به‌روز بودن و اطلاع از آخرین قوانین کشور

5- برخورد نادرست با وکلا

6- میزان استرس

در ادامه به پژوهشی که توسط (Soteris Phoraris) در سایت careeraddict درمورد درآمد وکلا در برخی کشورها در سال ۲۰۱۸ صورت گرفته است، اشاره می‌کنیم:

میانگین سالانه حقوق وکلا در انگلستان:  ۷۴.۱۱۱ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در بلژیک:  ۷۶.۵۰۲.۸۲۰ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا درسنگاپور: ۷۸.۱۳۸.۸۸۰ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در لسترالیا: ۸۹.۷۳۴.۴۱ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در فرانسه: ۱۱۰.۵۱۰.۷۳۰ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در ژاپن: ۱۱۰.۹۹۹.۵۹۰ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در آفریقای جنوبی: ۱۴۰.۳۳۲.۴۴۰ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در هنگ‌کنگ: ۱۴۳.۱۰۲.۶۰۰ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در سوئیس: ۱۵۳.۰۷۵.۵۴۰ یورو

میانگین سالانه حقوق وکلا در ایالات متحده آمریکا: ۱۶۶.۵۱۰.۲۳۰ یورو

گروه وکالت آهوپا

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 21
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 3
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 31
  • باردید دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 55
  • بازدید ماه : 47
  • بازدید سال : 826
  • بازدید کلی : 3,823